Карта на сайта
Провери си пощата
 
EBRO LED - Стъпка напред във фасадното осветление 2013-01-15 11:10:46


 Фирма Brilum light добави в портфолиото си ново изделие – осветително тяло EBROled, което може да служи за осветяване на сградни фасади и интериорен дизайн.

"EBROled използва два дълготрайни и енергийно ефективни LED светлинни източника тип AR111-G53, всеки с мощност от 11W, производство на ELGO light. Използват се съвременни светодиоди Cree. Осветителното тяло се захранва с  напрежение 230V, а консумацията на електроенергия е 24W. Предложението има четири варианта на изпълнение: 2 модела EBROled 22E с LED Cree XP-E с цветна температура топло бяла и неутрално бяла, 22G EBROled 2 модела с LED Cree XP-G с цветна температура неутрално бяла и дневно бяла", информираха от фирмата.

"Източниците на светлина са монтирани на двата противоположни края на цилиндричен корпус, вертикално монтирани на стената по такъв начин, че един от тях е надолу, а другият нагоре. Краищата са с плътно затворени стъклени капаци и уплътнения, притиснати с метален пръстен. Корпусът е изработен от алуминий, прахово покритие в сиво. Осветителното тяло има степен на защита IP65. С живот на светодиодите от 50,000 часа, ниска консумация на енергия и висока плътност EBROled лампите могат да се използват за икономично осветяване на фасадите на сградите, както и за акцентно осветление във вътрешността обществените сгради", допълват от Brilum light.

Уеб Дизайн:
VarnaWeb.bg